Navigering
(0)

Doh

det här är såå smarrigt....<3 men det är synd att det är förvarmt ute annars hade teddy kunnat vara ute o smaska

2009-06-29 @ 12:20:50

(2)

BY Teddy

Hej..
Idag ska jag teddy skriva lite ur dagboken... =)  hur ska jag börja??
jo nu vet jag..
Igår fick jag ingen uppmärksamhet alls och då blev jag sur och gick o la mej i mitt hus :( för min matte var trött och sov hela dagen och hela natten tills idag morgon..japp och då passade det minsam att lyfta upp mej från buren och fråga hur jag mår  >=(  Fnys*   men jag förlät henne sen..men helt plötsligt så var det färdigosat och då satte hon mej i lekburen som om att jag inte dög att gosa med.... och sen kilade hon in på toan och tänkte på sitt "vackra" utsee'nde..
a och då blev jag sur igen och ropade på henne..men hon hörde inte så jag ropade lite högre a och då kom hon och frågade vad jag ville..VA!!?? fråga vad jag vill det är väl klart UPPMÄRKSAMHET VAFAN!!!  >8B
sen ringde hennes förbannde mobil som hon går om kring med hela dagarna istället för att lyssna på mej ..(jag måste göra mej av med den på nått sett..)efter hennes roliga "samtal" försökte jag ytterligare en gång med ett snack..
typ så här oui oui oui OOOOUUIIIIIIIII!!!!!! ouioui ooi   uu oo oui ,..ja och hon höll typ bara med sen in på toan egen sen tog i från Rumpan ..jag tror att jag gjorde på mej samtidig ... men wtf  hon gick till mej lyfte upp mej (äntligen lixom)
och sen gosade vi jätte länge i sängen och jag gick omgring på hennes mage och sen åkte jag rushkana ner och hade jätte kul =)





a det här bilden hon tog på mej efter att hon skummade ner mej med schampo i lagom varmt vatten och rullat in mej i en jävla grön handuk XB......a jag luktar iallafall gott nu.. <3

2009-06-29 @ 12:16:03

(1)

Teddy i lekburen

Här är han Teddydrutten <33 när han sitter under det nyahuset det var musigt intesant??

2009-06-22 @ 20:56:39

(0)

En liten bur att springa i !!

Idag har jag skapat en bur av kartong  den är relativt stor och gott om plats att springa. Naturligtvist kom Teddy på att man kan hoppa ut ur  det och busa lite nästan ommöljigt att få honom att stanna när han blir något rastlös ^^
ja och sen har han kollat på film Sex and the city var det ... Han tyckte dock att det var mer intressant at kolla på sin morot och gnaga på den XD

så blev det nu sen kommer det massa kul in i lekburen :D <3

2009-06-22 @ 20:49:48

(3)

Svar till Hadi

 Hej!
Till och börja med så ska man se till att det finns  en låda på golvet dit de kan gå och göra sina behov XD
De kan vara en plast låda eller en kartonglåda den får inte vara för hög, för de måste kunna gå dit så fort som möjligt.
men för att de ska fatta att detta är en skitbox ska man lägga en bunt med tidningar. ju oftare de är ute desto fler gånger kommer de använda lådan och det kommer tillslut att bli en vana att gå dit :D
Och det där med min byrålåda har ingenting med marsvin åh göra det är prajvät :D

2009-06-22 @ 20:42:26

(1)

haha nu har jag kuul :D

För er som vill bli marsvinsuppfödare eller ha ett marsvin vilket som Här kommer en bra sida där man får 1000 kr i veckan att  mata och köpa fler marsvin för ganska ku grey. http://Marvinsspelet.com heter den sidan..
japp det här var en fråga som jag själv undrade finns det något marsvinsspel på inter net och ja det finns och det är helt barntillåtet och vuxna sitter tydligen oxå inne på den sajten jag var tvungen att utfoska det lite :D

2009-06-21 @ 19:35:14

(0)

idag..

Min pappa kom och hälsade på oss med sin familj och hunden :D det var mycket spännande för teddy många att titta på och så fick han höra nya spännande röster..Det vart inte så mycke vandring på golvet men det får vi ta senare ...
men så hade jag skaffat lite gott o smaskit godis till Teddy de var lite gurka och morot :D jätte mums för en liten gris som han.. senare ska vi göra en liten lekbur med massa spännande saker att utforska... XD ha det gött

detta är en bild från att Vi var ute en stund :D

2009-06-21 @ 18:48:45

(1)

Svar till Hadi

du har redan min msn hadish XD

2009-06-21 @ 18:40:24

(2)

Här kan ni fråga saker

Fråga och jag svarar så gott jag kan ^^




seså fråga då !!!

2009-06-20 @ 20:02:48

(0)

Här sitte en liten gris och inspekterar lite....åh en kartång kan man sitta på den??

2009-06-20 @ 19:57:04

(1)

idag var en tråkdag

Stackars lilla teddyponken sitta i buren nästan hela dagen =( de är inte kul...
men han får ju gå ut på golvet precis när han vill eftersom att jag har låtit buren stå öppen. så att han har kunnat skutta omkring lite fritt om han har lust med det.. XD och det är ju bra när man får känna sej fri och inte bara sitta i fängelse hihi..
Sen har jag och min farmor kommit överrens om att Teddy ska få följa med på en veckas semester  och där kan jag lova där finns det gräs..

2009-06-20 @ 19:37:18

(2)

Lekar

Hinderbana är något kul jag testade att göra ett hopp Teddy har blivit jätteduktig på det och han kan nu nästan kommandot. Vi har övat och övat men övning ger färdighet som sagt.. försökte att få han att dansa men han är lite för osmart för det XD.
Ett tips gör helst inte en laborint av skivfodral för Marvinet ändrar helt plötsligt lek och leker ¨Monster in town¨.

2009-06-19 @ 12:44:28

(1)

Teddy tar en runda i sängen.<3 som tur är han relativt rumsren nu så det händer knappt några olyckor :B

2009-06-19 @ 12:25:03

(0)

När det gäller vitaminer....

Många går till djuraffären och frågar om c-vitaminer och då får man antagligen pulver eller droppar att blanda i vattnet..
Det kan man tycka är jätte bra..MEN det är det dock inte!! För det som köps utav djuraffärerna är oftast alldeles för gammalt eller har stått i solljus vilket är inte bra. För de vitaminerna förstörs via solljus och fungerar alltså inte..
 Det du ska göra för att ditt marsvin ska må bra är att köpa frukt och grönsaker T.ex .Tomat, Apelsin, Banan, Broccoli, paprika, Äpple mm.
Men tänk på att hö är ett bas foder och sålänge de har hö så håller de tänderna i lagom länge och därför ska du gå ut och plocka gräs, maskrosblad o maskrosblommor även torkad brännässla som är välddingt C-vitaminrikt och samtidigt som de äter det får de i sej massa nytigheter och så är det ju gott.
Så på sommaren ska man låta marsvinet äta mycket av det gröna.. :D

2009-06-19 @ 12:17:45

(3)

...Hej igen =)

Igår var Teddy och jag ute en stund och hade det mysigt..
Vi satt i gräset sen stund och han tuggade förfullt i sej alla maskrosblad som han kunde se.
Han tycker att det är jätte gott XD som tur är eftersom att de innerhåller massa bra vitaminer t:ex: Vitamin C.
Men idag var jag ute och gick och kom o tänka på att jag kanske skulle plocka brännässlor till honom.. jag kät dom ligga i ca 2,5 timmar efer det hade de sluta att brännas =)  så då fick han äta de med..
Ha en bra dag <3

2009-06-19 @ 11:55:25